Anal fingern

anal fingern

Hej Alla Somliga kvinnor gillar att man för in ett finger eller två i anus medan man har sex, andra gör det inte. Han tar glidmedel på ett finger och utan handske så stoppar han upp det i baken på mig. Jag minns inte om han sa något när han hade det i. Clinical Sexologist Dr. Martha Tara Lee of Eros Coaching answers whether you should put your finger into her anus during cunnilingus. Analsex — för dig som vill veta. På så sätt kommer leken bli ännu mer läcker, len och glidande. Det är prostatakörteln som är mycket känslig för beröring och den kan kännas som en liten utbuktning ungefär 8 cm in. Att känna efter i ändan är en normal undersökning. Människor har haft analsex i många år, för att undvika graviditeter eller för att det är skönt. anal fingern You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Men för att reda ut det hela och få representativa svar, bestämde brittiska Metro sig för att helt enkelt fråga sex olika killar vad de faktiskt tycker om hela "finger i rumpan"-grejen. Analsex har blivit vanligt i porrfilmer under de senaste åren och därför har många blivit nyfikna på att prova. Ringmuskeln i analöppningen går normalt tillbaka till att vara som tidigare, men den blir mer töjbar och följsam om man ofta har analsex. Läkaren körde upp ett finger i mitt anus utan handske!!! Uppgifterna du anger när du gillar eller ogillar ett inlägg kommer inte att vara synliga för andra.

Anal fingern Video

HOW ANAL FEELS!

Anal fingern Video

Use This Technique To Finger Her And You'll be Surprised What Happens Next Dessutom kan små blodkärl lätt brista i ändtarmen vilket kan ge små blödningar. Det där låter onekligen läskigt gundel. Tjejer har ingen p-punkt som killar har, men kan ändå tycka att analsex är skönt. Vi var nyfikna och ville testa. Om du är tveksam så känn dig inte stressad, utan vänta tills du är säker på om du vill eller inte. Visst tycker jag att det är konstigt att han insisterade på att köra upp ett finger. Andra produkter som du kanske är intresserad av: Fick du dålig magkänsla?? Det finns ingen anledning att ha analsex om du inte tänder på det eller inte vill. Detta var vad jag kunde förstå milf red heads specialdoktor utan en free friendship side allmänläkare. Vissa män tycker det free online forum sites grymt kul med ett finger eller andra föremål i rumpan, men för andra är det fortfarande väldigt tabu. Porrfilmer visar inte verkligheten. You must ava addams website JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this asian blowjob gif. Mycket glidmedel, ta det lugnt i början.

Anal fingern -

Innan ni börjar bör du ha gått på toaletten och tömt tarmen. Hur kände du efter  att du gått därifrån? Det är också viktigt att använda kondom, för bakterierna kan leda till urinvägsinfektioner bland annat. Alla könssjukdomar smittar via analsex och du bör skydda dig med kondom om du har en ny eller tillfällig partner. Det finns många sexleksaker för anal stimulering. Leta runt i nätbutikerna och se vad ni gillar och vill prova. Alla könssjukdomar smittar via analsex och du bör skydda dig med kondom om du har en ny eller tillfällig partner. Gjorde han det för egen njutnings skull? You2 Toys Anal Finger är en rolig liten analplugg som är idealisk om du är oerfaren. Danska, tyska, engelska, franska, spanska m. Jag har läst och förstått medlemsvillkoren.

0 thoughts on “Anal fingern

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *